Informatie

Informatie

AANLEVERING BESTANDEN
Onze voorkeur gaat uit naar een JPG-, BMP- of TIF-bestand. Zorg in je foto voor voldoende resolutie. Zoveel te hoger je resolutie is, zoveel te mooier zal je afdruk worden. Voer je tekst in op het bestelformulier maar gebruik geen Word-document om je tekst mee te informative speech topic sturen.

HANDWERK
Ieder produkt wordt met de hand gemaakt. Dat betekent dat je per produkt individuele wijzigingen kunt laten aanbrengen. Elk cadeau is uniek en twee exemplaren van het hetzelfde bestellen betekent dat beiden voor haast 99 procent op elkaar zullen lijken, maar zeker ook voor 1 procent zullen verschillen.

GEBRUIKTE TECHNIEKEN
De door ons gebruikte kleuren zijn, evenals drukkleuren, transparant. Datthe hunger games mockingjay part 1 movie summary betekent dat de drukkleuren vermengd worden met de basiskleur van het produkt. Het resultaat zal nooit dezelfde helderheid hebben als een print op papier of op je computerscherm.

BEZORGING
Wij vragen 3 werkdagen voor het maken en versturen van jouw cadeau. Bestel jij een cadeau op maandag dan kun jij dit op donderdag verwachten. Bestel jij op dinsdag dan wordt deze op vrijdag bezorgd. Bezorging vindt plaats door De Post. Levertermijnen zijn bij benadering; soms kan de postbesteller er iets langer over doen om een geschenk af te leveren.

GEMAKKELIJK BETALEN
Bestellen bij Funkado staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Funkado biedt verschillende manieren om te betalen waarbij de veiligheid van jouw gegevens onze hoogste prioriteit heeft.

GARANTIE
De materialen die wij gebruiken, voldoen aan de hoogste eisen. Garantie geldt ukrainian women videos voor misdrukken en foutief uitgevoerde opdrachten. Bedrukte cadeaus kunnen wij niet terug nemen. Immers, elk kado is reeds gepersonaliseerd. Op gereinigde produkten verlenen wij geen garantie.

KLACHTEN
Wie werkt maakt fouten. Laat het ons even weten als er iets gebeurt waar je absoluut niet mee in kunt stemmen. Alleen dan kunnen wij er iets aan doen. Wij zullen altijd trachten het produkt te repareren of zonodig te vervangen. Een klacht betekent niet dat een opdracht geannuleerd kan worden.

HELPDESK
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over onze producten of jouw bestelling dan horen we dit graag via het contact-formulier. Op berichten via dit formulier kun je binnen 36 uur een helder antwoord verwachten.